Välkommen till Linstuga'

Linstuga'

Bornviksvägen 23 i Ludvika

Mobil 070-3864043

Välkommen till Linstuga'

Här hittar du egen design och tillverkning av heminredning i rena naturmaterial. Det mesta är sytt och tillverkat av tyger i 100% lin. Linstuga's kännetecken är bland annat att dukar, löpare, tabletter och kuddar har en bred fåll med eller utan passpoal på rätsidan.

Att duka på en vacker linduk känns både lyxigt och genuint. Komplettera gärna med en löpare eller tabletter (tallriksunderlägg) i en kontrastfärg.

De underbara badlakanen i 100% lin är en fin present till sig själv eller till någon man tycker om. Ett badlakan i lin tar mindre plats i resväskan och torkar medan du äter frukost. Matcha gärna med mindre handdukar och gästhandduk i samma tyg.

Kuddar i olika storlekar, former och färger kan vara pricken över i både i soffan, på sängen eller på terrassen. Finns både i 100% lin och 100% bomull. Vi har också populära soffmadrasser i gammaldags bolstertyg av 100% bomull.

Att duka med en servett i 100% lin i en servettring av smide får vilken gäst som helst att känna sig extra välkommen. På bordet står såklart handstöpta ljus i smidda ljusstakar från Norrahammars Bruk.

Välkommen in i Linstuga'

 

ÖPPET

I TID

OCH

OTID!

Ring eller SMS

innan

Tfn: 070-3864043

Välkommen!

 

Ta med väninnorna, familjen eller släkten på besök till Linstuga' i Born

och njut av livet på landet.

 

För säkerhets skull

ring gärna innan

ni kommer!

070-386 40 43

 

Nyhet

2023-11-24

En exempelnyhet. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig.